Vilkår og Betingelser

Innledning

Under er våre vilkår og betingelser. Dette gjelder alltid når du bruker eller gjennomfører en bestilling via vår nettside(r) og gir viktig informasjon til deg som kjøper. Derfor, vennligst les nøye gjennom vilkår og betingelsene. Vi foreslår også at du lagrer eller skriver ut disse vilkår og betingelsene så du kan se gjennom dem igjen på et senere tidspunkt.

Hvem er vi?

Game Goat Ltd., beliggende i Westwood Business Centre Unit 5a (S a G), Westwood Industrial Estate, Off Continental Approach, Margate, Kent England CT9 4JG. Gjennom nettsiden(e) til Game Goat Ltd. gir kunder (heretter «deg») midler, koder osv. avslag på forskjellige tjenester. Vi utdeler bare kodene som kan bli brukt i eksterne tjenesteleverandører hvorhen kodene er hensiktsmessig og/eller hvor de kan bli innløst.

På grunn av at vi bare tilbyr kodene så er vi ikke ansvarlige for eventuelle problemer du som kunde skulle ha med disse tredjepartene. For eventuelle problemer, spørsmål, tvister og potensielle konflikter med juridiske krav som følger av avtaler du som kunde har gjort med disse tredjepartene, må du kontakte de tredjepartene.    


Anvendelse, opprettelse og eksekvering

Alle tilbud, avtaler og leveringer av Online Prepaid Services, for disse generelle betingelsene gjelder, med mindre utrykkelig avtalt skriftlig.

Avtalen er etablert det tidspunktet kunden aksepterer og trykker på bestillingsknappen. Det tidspunktet er det siste steget i bestillingsprosessen, som sammenfaller med bestillingsknappen. Fra det tidspunktet er du forpliktet å betale og vi er forpliktet til å levere.

Vi vil bekrefte avtalen ved e-post. Du er ansvarlig for å gi en korrekt e-postadresse; dette vil også bli mottat med bestillingen. Om feil adresse har blitt levert, kan vi ikke levere bestillingen til en forskjellig adresse.

Bestillingen vil bli sendt til deg med e-post ved fullført betaling. Leveringstiden avhenger på den valgte betalingsmetoden. Avtalen blir arkivert av oss.

Om bestillingen ikke er korrekt eller ikke fungerer, vennligst kontakt oss så fort som mulig. Det kan bli gjort på forskjellige måter. Vi vil svare deg så fort som mulig, men ikke senere enn innen 30 dager. Dette gjelder også for andre kriterier.

Informasjon

Alle prisene som er vist på vår nettside er inkludert moms og eventuelt andre avgifter og ekstrakostnader. Bare for visse betalingsmetoder kan det beregnes ekstrabeløp.

Innholdet på nettsiden har blitt utarbeidet med den største forsiktighet. Men vi kan ikke garantere at all informasjonen på nettsiden til alle tider er korrekt eller fullstendig. Alle prisene og annen informasjon på nettsiden(e) og andre materialer er derfor gjenstand for åpenbare programmerings- og skrivefeil.

Betaling

Du kan velge å bruke forskjellige betalingsmetoder. På nettsiden(e), vil du finne mer informasjon om det. Noen betalingsmetoder innebærer ekstrakostnader. Leveringen av bestillingen kan forsinkes avhengig av valg av en spesifikk betalingsmetode.

Returpolitikk

På grunn av digitale produkters natur, har vi en streng returpolitikk. Returneringer vil bare bli akseptert 48 timer etter levering av koden. Ved mottak av en returnert kode, vil vi sjekke kodens status for å sikre at varen for øyeblikket er ubrukt. Tilbakebetaling vil bare bli gitt når koden er solgt til en ny kjøper og bekreftet at den nye kjøperen har innløst  (brukt) koden. Tilbakebetalinger er avhengig av kjøpsomsetning, og kan derfor ikke være tidsbestemt. Når originale koder blir videresolgt, kan tilbakebetalinger ta 2-72 timer. I tilfelle returnering av en kode, vil det være et behandlingsgebyr på 2 euro. 

Personlige opplysninger

Vi behandler dine personlige opplysninger i henhold til personvernserklæringen publisert på nettsiden.

Avsluttende

Avtalene er underlagt engelsk lov.

Til den grad ikke annet følger av obligatorisk lov, vil alle tvister som måtte oppstå fra avtalen forelegges den kompetente engelske domstol.
Om noen av bestemmelsene i disse vilkår og betingelsene vil bli funnet å være ugyldige, vil ikke dette påvirke gyldigheten av de generelle betingelsene. Partene vil i så tilfelle arbeide for å bestemme erstatning (a) ny bestemmelse(r), som så tett som mulig holdes til hensikten til de opprinnelige bestemmelsene.

Kontaktdetaljer

Om du etter å ha lest disse Vilkårene og Betingelsene har klager eller kommentarer: ikke nøl med å maile oss.

Game Goat Limited
Westwood Business Centre Unit 5a (S a G) 
Westwood Industrial Estate 
Off Continental Approach 
Margate, Kent 
England
CT9 4JG

+44 8 081 685 014
[email protected]

Kundesenter

Nyhetsbrev